Нападение срещу служители на Център за градска мобилност заради поставена скоба.

...
Нападение срещу служители на Център за градска мобилност заради поставена скоба.
Коментари Харесай

Поставена скоба доведе до нападение срещу служител на ЦГМ

Нападение против чиновници на Център за градска мобилност заради сложена скоба. Видео демонстрира по какъв начин мъж атакува чиновник, до момента в който той извършва отговорностите си, предава bTV. Инцидентът е станал на столичния булевард  " Шипченски проход “. Най-вероятно повода за експанзията е сложена скоба на колата на нападателя. Тези случаи зачестяват в този регион, поради въведеното наскоро платено паркиране. 

" Свидетели сме на едно неприемливо и надменно държание от страна на млад мъж, който атакува чиновник на Център за градска подвижност, до момента в който той си е вършел работата. Екипът е обхождал региона. Установява, че има автомобил в зоната за платено паркиране, който не е платил за това. Естествено, слагат му скоба “, изяснява Румяна Милова, шеф на Център за градска подвижност.

Малко по-късно идва младият мъж и се нахвърля върху служителя. Служителят е изпаднал в стрес.

" Чух се с него сутринта, с цел да схвана в какво положение е. Каза ми, че има болежка в региона на гърлото, само че към момента е уплашен. Каза ми също по този начин, че мъжът го е обиждал и го е псувал “, прибавя Милова.

Служителите са инструктирани, по какъв начин би трябвало да работят в такива обстановки. Вторият служащ е звъннал на 112 и на мястото на случая незабавно е пристигнала патрулна кола от Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Побойникът е арестуван за 24 часа.

" Нашите чиновници също са дали показания, след което са посетили лекарски кабинет. Независимо от това, че няма забележими белези за по-сериозни контузии, нападнатият чиновник е мощно уплашен “, посочи Румяна Милова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР